Formula 1 -tähdestä tulee osakekauppojen myötä seuran kolmanneksi suurin omistaja.

Nastolasta kotoisin oleva F1-tähti Valtteri Bottas on hankkinut 10% osuuden Lahden Pelicans Oy:stä. Bottas on nyt seuran kolmanneksi suurin omistaja.

– Olin Pelicansin vieraana alkuvuodesta ja tuolloin organisaatiolla oli käynnissä C-sarjan osakeanti, joka sai minut ajattelemaan omistajuutta ja innostumaan ajatuksesta. Intohimo jääkiekkoon ja halu tukea sekä auttaa paikallista seuraa olivat lopulta suurimmat syyt edetä neuvotteluissa. Pelicans on myös aina ollut minulle jääkiekossa se ykkönen, joten olen tästä erittäin innoissani, äänioikeudellisia A- ja B-sarjan osakkeita hankkinut Bottas kertoo.

Osakkeiden lisäksi nastolalainen teki myös sijoituksen, jolla helpotetaan seuran akuuttia kassavajetta. Isku Areenalla tullaan ensi kaudesta lähtien näkemään uusiksi brändätty VIP-aitio, joka kulkee aitionumerolla 77.

– Bottaksen mukaantulo on merkittävä ja ilahduttava asia sekä organisaation että koko Pelicans-yhteisön puolesta. Kyseessä on Päijät-Hämeestä ponnistanut huippu-urheilija, joka on yksi Suomen tunnetuimmista henkilöistä maailmalla. Hänen liittymisensä omistajaportaaseen on selkeä lisäarvo yhtiölle ja odotamme innolla, mitä kaikkea yhteistyömme tuottaa tulevaisuudessa, Pelicansin hallituksen puheenjohtaja ja toiseksi suurin Pelicans-omistaja Tommi Kurkaa kommentoi.

– Haluan tässä yhteydessä myös kiittää tällä kaudella yhteisöämme vahvistaneita yli 2000 C-osakkeiden kautta mukaan liittynyttä uutta omistajaa, Kurkaa jatkaa.