Veikkaus, Suomen Palloliitto ja Veikkausliiga syventävät yhteistyötä monivuotisilla yhteistyösopimuksilla. Laaja yhteistyökokonaisuus kasvattaa seurojen sopimuskorvauksia merkittävästi.

Veikkaus on solminut yhteistyösopimukset Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan kanssa. Sopimuksiin sisältyy yhteistyö Palloliiton alaisuudessa toimivien Kansallisen Liigan, Miesten Ykkösen ja Miesten Kakkosen seurojen, naisten ja miesten Futsal-Liigaseurojen sekä Suomen Cup -kilpailujen kanssa. Yhteistyösopimusten kesto on 3 vuotta ja optio 2 vuotta.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Veikkauksen ja kotimaisen jalkapallon pitkä yhteinen historia saa jatkoa ja syventyy entisestään. Kotimainen jalkapallo on kovassa nosteessa ja näen, että pystymme yhdessä tarjoamaan suomalaisille suuria tunteita ja elämyksiä kuningaslajin parissa, sanoo Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski.

– Yhteistyömme on tärkeässä roolissa mahdollistamassa markkinoiden parhaiden vedonlyöntituotteiden, palveluiden ja sisältöjen rakentamisen Veikkauksen asiakkaille. Lajilla on merkittävä asema ja on hienoa, että sopimukset kattavat näin laajalti suomalaista jalkapalloa, Sarekoski jatkaa.

Yhteistyöstä merkittäviä lisäpanostuksia seurayhteistyöhön

Uudet yhteistyösopimukset laajentavat entisestään seurojen kanssa tehtävää yhteistyötä ja mahdollistavat seuroille maksettavien taloudellisten sopimuskorvausten huomattavan kasvattamisen.

– Veikkaus on kotimaisen jalkapallon merkittävä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Koimme yhdessä todella tärkeäksi vahvistaa ja laajentaa yhteistyötä niin, että siitä on entistä vahvempaa taloudellista hyötyä seuroille, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti painottaa.

Etenkin jalkapallon kansallisten pääsarjojen, Veikkausliigan ja Kansallisten Liigan kanssa tehtävä yhteistyö vahvistuu.

– Uusi pitkä sopimus tuo mahdollisuuden kehittää vastuullisuutta ja lisäksi tämä on Veikkausliigan osalta merkittävä ennen kaikkea seuroille, joille kanavoituu tätä kautta lisää suoraa tukea, Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen tähdentää.

– Pitkäjänteisesti solmittu kumppanuus antaa seuroille tärkeän signaalin siitä, että seurojen ammattimaista kasvua halutaan tukea pidemmällä aikavälillä. Samalla sopimus tukee myös Kansallisen Liigan tavoitetta tunnettuuden kasvusta, Kansallisen Liigan puheenjohtaja Mariet Louhento näkee.

Veikkaus maajoukkueiden matkassa

Jalkapallon ja futsalin maajoukkueiden kanssa tehtävä yhteistyö on osa laajaa sopimuskokonaisuutta. Veikkaus on vahvasti Helmareiden ja Huuhkajien sekä futsalin naisten ja miesten maajoukkueiden tukena matkalla kohti seuraavia arvokisoja. Veikkauksen solmimat naisten ja miesten maajoukkuesopimukset ovat yhdenmukaisia.