URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

J´nathan Bullock palaa Pyrintöön

unspecified

Pyrintö saa toisen, erittäin mieluisan paluumuuttajan, kun J’nathan Bullock (196 cm/109 kg) palaa Pyrintöön.

– Etsimme pelaajaa, joka pystyisi pelaamaan isoa sekä pientä laitahyökkääjää, olisi hyvä levypalloissa ja omaisi tappavan kaukoheiton. Lisäksi puolustuspään moniulottuvuus sekä fyysinen olemus kentällä oli valintakriteereissämme korkealla, päävalmentaja Ilkka Palviainen määrittelee.

– J´nathan oli ehdottomasti meidän valinnoissamme kärkipäässä, mutta hyvän edellisen kauden jälkeen
kiinnostusta häntä kohtaan oli varmasti laajemmaltikin. Olen erittäin iloinen, että ”J” päätti valita meidät ja tästä iso kiitos kuuluu seurajohdolle ja ihmisille seuran ympärillä, jotka ovat tehneet mieheen vaikutuksen hänen kahdella aiemmalla Tampereen visiitillään, Palviainen sanoo.

-Lisäarvoa tässä sopimuksessa antaa se, että pääsemme jatkamaan työntekoa Bullockin kanssa henkilökohtaisen kehityksen saralla siitä, mihin aiemmin jäimme ja jo aiemmin Minardin yhteydessä mainittu joukkueen jatkuvuus vahvistuu.

Cleveland Staten kasvatti, 29-vuotias, J’nathan Bullock pelaa nyt Korisliigassa neljättä kauttaan. Miehen löytämisestä Korisliigaan saa ylpeillä Kauhajoen Karhu jossa mies teki tuhoisaa jälkeä heti ensimmäisellä kaudellaan (2012-13), mm. pudottaen Pyrinnön silloin puolivälierissä. Keväällä 2015 Bullock värvättiin Pyrintöön kesken kauden Israelista, juuri ennen siirtoajan päättymistä. Mies oli hieman keskenkuntoinen, mutta korkean työmoraalin pelaajana Bullock pisti itsensä pelikuntoon ja ehti osoittaa, että hän tosiaan on kovan tason Korisliiga pelaaja. Myös viime kaudelle J’nathan Bullock tuli kesken kauden Israelista, mutta nyt mies oli valmiiksi täydessä tikissä.  Monipuolinen pelaaja pelasi mainion kauden paitsi pelillisesti, myös tilastojen valossa. ”J” pelasi Pyrinnön suurimmat minuutit (ka. 32 min /peli), oli Pyrinnön paras pisteiden tekijä (ka. 14,4 pist/ottelu) ) sekä tarkin 3-pisteen heittäjä (43%). Levypallojakin kertyi 6,8/peli.

On siis varsin loogista, että Pyrintö tarttui Bullockiin tällekin kaudelle ja tällä kertaa heti syksystä, kun mies sopii joukkueen profiiliin, kuten päävalmentaja Palviainen edellä kertoi. Ja kun ”J” oli selvästi halukas tulemaan Pyrintöön.

Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen on mielissään J’Nathan Bullockin paluusta:
–  Kun sekä Ricky että J’nathan päättivät palata Pyrintöön, voimme olla tyytyväisiä, sillä molemmille olisi varmasti ottajia niin ulkomailla kuin Suomessakin. Lisäksi mieltä lämmittää, että he kokevat tamperelaisen yleisön ja seurahenkemme itselleen tärkeäksi. Molemmat ovat tästä erikseen maininneet, myhäilee Elisa Hakanen.

Pyrinnöllä on alkavaa kautta koskeva sopimus Ricky Minardin, Wally Judgen, Topias Palmin, Joonas Cavenin, Petri Heinosen, Ville Pekkolan, Justus Kilpisen, Antero Lehdon ja J’nathan Bullockin kanssa.

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!