Jukurien uusissa pelipaidoissa on haettu vaikutteita 2000-luvun alun dynastiavuosien paidoista. Antti Laakso (vas.) ja Mikko Hakkarainen (oik.) esittelevät alkuperäisiä paitoja, Oliver Larsen ja Niko Huuhtanen uusia.

Jukurit pelaa tuttuun tapaan myös tulevalla kaudella kotona sinisillä pelipaidoilla ja vieraissa keltaisilla, mutta kypärän väriksi palaa sininen. Lisäksi peliasuihin tekee paluun seuran tunnusomaisiin väreihin lukeutuva punainen.

Mikkelin Jukurien kauden 2023-2024 pelipaidat ovat nyt julkaistu. Jukurit pelaa tuttuun tapaan myös tulevalla kaudella kotona sinisillä pelipaidoilla ja vieraissa keltaisilla. Kypärän väriksi palaa sininen. Lisäksi peliasuihin tekee paluun seuran tunnusomaisiin väreihin lukeutuva punainen.

Uusissa peliasuissa on haettu vaikutteita 2000-luvun alun dynastiavuosien tyylistä.

– Olemme ylpeitä historiastamme, ja haluamme tuoda sitä esille entistä vahvemmin uudessa peliasussamme. Kunnioitamme seuran historiaa sekä identiteettiä Jukureille tutuilla sinisellä, keltaisella ja punaisella väreillä, jonka lisäksi tulevalla kaudella pelipaidan hihaa koristaa Jukurien alkuperäinen logo, kertoo Jukurien toimitusjohtaja Antti Laakso.

Pelipaidan julkaisuvideo mukailee retromaisesti pelimaailmasta tuttua ilmettä, jota tullaan näkemään tulevalla kaudella myös Jukurien mainonnassa sekä ottelutapahtumassa.

– Uudella peliasullamme pyrimme tuomaan Jukurien historiaa esiin siten, että jokaikisen mikkeliläisen ja eteläsavolaisen olisi helpompi tuntea heimon upea historia sekä kokea sukupolvelta toiselle periytyvä identiteetti omakseen.

– Myös tulevan kauden ottelutapahtumaan olemme tuomassa lisää yhteisöllisyyttä sekä yleisöä osallistavaa toimintaa. Kerromme näistä lisää lähempänä kauden alkua, Jukurien toimitusjohtaja Laakso lupailee.