URHEILUPARKKI

Victoria Median urheilusivut

KuPS Oy hallitus uusiutuu: Antti Haapakorva on KuPS Oy:n uusi puheenjohtaja

KuPS-lippu_3

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura Oy on yhtiökokouksessaan valinnut uuden hallituksen. Uusina jäseninä hallitukseen tulevat Teemu KontkanenMikko Jalkanen ja Karolina Huuhtanen. Vanhoista hallituksen jäsenistä Antti Haapakorva nousee hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Seuran pääomistaja Ari Lahti jää hallitustyöstä pois.

”Irtisanouduin KuPS:n hallituksen puheenjohtajan paikalta välittömästi sen jälkeen, kun minut valittiin Palloliiton puheenjohtajaksi. Jo etukäteen oli selvää, että minun on jäävättävä itseni Kuopion Palloseura Oy:n hallinnosta, jos valinta osuu kohdalle. Samalla voimme luontevasti uudistaa ja kehittää yhtiön hallitustoimintaa”, Ari Lahti toteaa.

”Uusi hallitus edustaa sopivasti jatkuvuutta ja tuoreita ajatuksia. Antti Haapakorvan kanssa olemme tehneet hallitusyhteistyötä jo vajaat kymmenen vuotta, joten hän oli paikallisena osaajana luonteva henkilö jatkamaan puheenjohtajan työtä”, Ari Lahti jatkaa.

”Halusimme uutta hallitusta pohtiessamme korostaa erityisesti myynnin ja tapahtumajärjestämisen kokemusta sekä vahvoja paikallisia verkostoja. Olen iloinen ja ylpeä saadessani jatkaa Arin loistavaa työtä savolaisen jalkapallon lippulaivan peräsimessä”, Antti Haapakorva sanoo.

”Kuopion Palloseurassa on tehty pitkäjänteistä työtä, joka on viime vuosina kantanut myös hedelmää. Omien kasvattien tähdittämä joukkue on saanut myös kilpailullista menestystä, josta kruununa on paikka tämän vuoden eurokentillä. Tämän päälle on hyvä lähteä rakentamaan”, Antti Haapakorva jatkaa.

Hallituksen pitkäjänteisenä tavoitteena on Haapakorvan mukaan yhtiön taloudellisen trendin kääntäminen. Edellisen tilikauden tappiot nousevat vajaaseen miljoonaan euroon. Tavoitteena on asteittain pienentää tappiota, jotta toimintaedellytykset säilyvät valtakunnan huipputasolla myös jatkossa. 

YHTEYSTIEDOT:

Victoria Media / Kerttu Vali Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka Puh/SMS: 0405563129 email: urheilu(@)victoriamedia.fi Gmail: urheiluparkki(@)gmail.com

URHEILUPARKKI SOMESSA!!