Maastohiihdon Tour de Ski ja mäkihypyn Keski-Euroopan mäkiviikko jatkuvat vauhdikkaasti tammikuun ensimmäisellä viikolla. Kiertueet päättyvät viikon edetessä, mutta pohjoismaisten lajien maailmancup-kaudet jatkuvat tiiviinä heti viikonlopun koittaessa.

Yhdistetyn maailmancup palaa joulutauolta ensi viikonloppuna Italian Val di Fiemmessä. Kilpailuohjelmassa on kaksi henkilökohtaista kilpailua. Suomen joukkue suuntaa kohti vuoden ensimmäistä kilpailuviikonloppua viiden urheilijan voimin.

Mäkihypyn maailmancup jatkuu heti mäkiviikon päätyttyä Bischofshofenissa. Mäkiviikolla hypännyt kolmikko Antti Aalto, Niko Kytösaho ja Eetu Nousiainen jatkavat kilpailemista maailmancupissa. Mäkihypyn Continental Cup Saksan Titisee-Neustadtissa on jouduttu perumaan. Kilpailuille etsitään vielä mahdollista korvaavaa paikkaa ja suomalaishyppääjien mahdollisesta osallistumisesta tiedotetaan asian selvitessä.

Mäkihyppy

Mäkihypyn maailmancup
Bischofshofen, Itävalta 8.-9.1.2022

Miehet
Antti Aalto, Niko Kytösaho, Eetu Nousiainen

Mäkihypyn FIS Cup
Zakopane, Puola 8.-9.1.2022

Miehet
Timi Heiskanen, Vilho Palosaari, Kasperi Valto, Arttu Pohjola (Pohjola osallistuu FIS Cupiin mikäli Continental Cupia ei järjestetä.)

Mäkihypyn urheilijabiot

Yhdistetty

Yhdistetyn maailmancup
Val di Fiemme, Italia 6.-9.1.2022

Miehet
Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Leevi Mutru, Arttu Mäkiaho, Perttu Reponen

Yhdistetyn urheilijabiot